Curățenie în timpul și după finalizarea construcțiilor

Oferim următoarele servicii:

Suntem partenerii tăi în curățenia post constructor

TOTAL CLEANING oferă servicii de curățenie în timpul lucrărilor de construcții cu operatori calificați în îndepărtarea deșeurilor rezultate în urma activitatiilor de construcție. De asemenea avem vastă experiență în prestarea serviciilor finale de curățenie. Cu echipamente și ustensile profesionale, detergenți profesionali care îndepărtează toate resturile rezultate în urmă construcției și personal foarte atent suntem pregătiți să facem față la orice provocare.

Principalele operațiuni complexe care intră în activitățiile de curățenie post constructor sunt:

Degajarea deșeurilor grosiere rezultate în urmă construcțiilor;
Îndepărtare bandă adezivă și spălare geamuri și tocuri la interior și exterior;
Aspirarea pereților, tubulaturii, pereților interiori și exteriori;
Curățare prize, intrerupatoare, calorifere, guri de aerisire, corpuri de luminat și iluminat;
Spălare gresie, faianță, corpuri de mobilier și pardoseli grupuri sanitare;
Ștergerea prafului/ștergere obiecte de mobilier și aparatură electronică sau de birou;
Spălare mecanizată a pardoselilor dure rezistente la apă. Operațiune efectuată cu ajutorul monodiscului sau mașini de spălat aspirat;
Îndepărtat etichete de pe mobilier, apartatura și alte corpuri noi montate;
Spălat în regim umed sau semi-umed rafturi de depozitare, echipamente sau bancuri de lucru etc;
Spălat pereți de sticlă și alucobond la înălțime (Deținem nacele și platforme de lucru la înălțime);
Curățat și spălat pardoseli exterioare, pardoseli pavate, pardoseli de curculatie (cu mașini industriale de măturat și spălat pavimente exterioare);

Întrebări frecvente

În funcție de tipul locației, dimensiunea spațiului și frecvența, DA, oferim servicii de curățenie de întreținere și clienților persoane fizice pe baza de comandă fermă sau abonament!
În cele mai multe situații clientul decide frecvența, dar sunt mai mulți factori care determină frecvența. Dorim să amintim, tipul locației (locuință privată, spațiu de birouri, instituție publică, fabrică de producție, hotel/restaurant), numărul de persoane sau angajați care locuiesc sau își desfășoară activitatea în locație, bugetul clientului etc.

De asemenea un alt aspect important constă în tipul serviciului. Mai exact, dacă serviciile de curățenie de întreținere sunt efectuate corespunzător, atunci serviciile de curățenie generală nu vor fi efectuate foarte frecvent.
Până nu înțelegem nevoile dumneavoastră reale nu putem să facem o ofertă de preț. Ca și companie profesională de curățenie, niciodată nu facem prețurile prin telefon sau fără să vedem spațiul în prealabil. În concluzie dacă doriți servicii de calitate, analiză permanentă a igieniei în spațiul dumneavoastră, vă recomandăm să ne contactați și să stabilim împreună o întâlnire.

Descoperiți și alte servicii Total Cleaning