Servicii dezinfectie

Oferim următoarele servicii:

Servicii complete de Dezinfecție

Dezinfectarea sau dezinfecția este procesul care are ca rezultat eliminarea de pe o suprafață sau un obiect a majorității microbilor și microorganismelor, fie animale, fie vegetale, dăunătoare.

Compania TOTAL CLEANING oferă servicii de DEZINFECTIE PRIN NEBULIZARE!

Nebulizarea este o metodă larg răspândită în zilele noastre datorită faptului că prezintă o serie de avantaje. Această metodă presupune utilizarea unui generator ULV care va produce aerosoli de dezinfectant care vor umple camera și se vor așeza natural pe toate suprafețele din încăperea tratată. Dezinfectează atât suprafețele cât și aeromicroflora, este rapidă și are o eficiență crescută datorită acoperirii totale.

Asigurăm servicii de DEZINFECȚIE PRIN NEBULIZARE în Alba Iulia, Arad, Brașov, Buzău, Cluj, Deva, Sibiu, Ploiești, Pitești, Târgu Mureș, Timișoara.

servicii deratizare

Întrebări frecvente

În funcție de tipul locației, dimensiunea spațiului și frecvența, DA, oferim servicii de DDD și clienților persoane fizice pe bază de comandă fermă sau abonament!
Conform legii, ORDINUL MS. NR 536 / 1997 – prevede efectuarea intervențiilor de dezinsecție, dezinfecție și deratizare, ori de câte ori este nevoie, dar nu la intervale mai mari de 3 luni (dezinsecție + dezinfecție), și la 6 luni serviciul de deratizare.
Până nu înțelegem nevoile dumneavoastră reale nu putem să facem o oferta de preț. Ca și companie profesională în industria DDD, niciodată nu facem prețurile prin telefon sau fără să vedem spațiul în prealabil. În concluzie dacă doriți servicii de calitate, analiză permanentă a igieniei în spațiul dumneavoastră, vă recomandăm să ne contactați și să stabilim împreună o întâlnire.

Descoperiți și alte servicii Total Cleaning

Call Now Button