Servicii de curățenie industrială

Oferim următoarele servicii:

Suntem un partener de bază pentru firmele care apreciază curățenia

TOTAL CLEANING companie cu experiență de peste 15 ani în industria de curățenie și peste 100 de proiecte industriale finalizate cu succes vă stă la dispoziție cu servicii de curățenie zilnică, curățenie generală ocazională sau servicii pe bază de comandă fermă. 

Suntem parteneri și oferim serviciile noastre de curățenie cu proprietari de hale de producție, spații logistice și depozitare.

Firma noastră activează pe piața din Alba Iulia, Arad, Brașov, Buzău, Cluj, Deva, Sibiu, Ploiești, Pitești, Târgu Mureș, Timișoara.

Principalele operațiuni care intră în activitățiile de curățenie industrială sunt:

Servicii curățenie de întreținere;
Servicii de curățenie generală;
Servicii de spălare pardoseli industriale;
Servicii de spălare grupuri sanitare industriale;
Servicii de spălare pereți interiori și exteriori la înălțime (Deținem nacele și platforme de lucru la înălțime);
Servicii de curățare industrială și degresare a echipamentelor de lucru și utilajelor industriale;
Servicii de curățenie pardoseli parcări subterane;
Servicii de curățenie exterioară (Parcări, parcuri, trotuare etc);
Îndepărtarea mecanizată a hidrocarburilor de pe pardoseli exterioare cum ar fi pardoseli pavate sau din piatră;

Alte servicii de curățenie specializate:

Spălare cu monodisc și aspirator injecție-extracție covoare și mochete;
Decapare și sigilare pardoseli dure rezistente la apă;
Spălare geamuri și fațade clădiri la înălțime;
Spălare cu aspirator injecție extracție tapițerii scaune, fotolii, canapele și colțare pentru restaurante, hoteluri, săli de evenimente, birouri, instituții culturale și de cult etc;

Întrebări frecvente

În funcție de tipul locației, dimensiunea spațiului și frecvența, DA, oferim servicii de curățenie de întreținere și clienților persoane fizice pe baza de comandă fermă sau abonament!
În cele mai multe situații clientul decide frecvența, dar sunt mai mulți factori care determină frecvența. Dorim să amintim, tipul locației (locuință privată, spațiu de birouri, instituție publică, fabrică de producție, hotel/restaurant), numărul de persoane sau angajați care locuiesc sau își desfășoară activitatea în locație, bugetul clientului etc.

De asemenea un alt aspect important constă în tipul serviciului. Mai exact, dacă serviciile de curățenie de întreținere sunt efectuate corespunzător, atunci serviciile de curățenie generală nu vor fi efectuate foarte frecvent.
Până nu înțelegem nevoile dumneavoastră reale nu putem să facem o ofertă de preț. Ca și companie profesională de curățenie, niciodată nu facem prețurile prin telefon sau fără să vedem spațiul în prealabil. În concluzie dacă doriți servicii de calitate, analiză permanentă a igieniei în spațiul dumneavoastră, vă recomandăm să ne contactați și să stabilim împreună o întâlnire.

Descoperiți și alte servicii Total Cleaning