Servicii dezinsectie

Oferim următoarele servicii:

Servicii complete de Dezinsecție

TOTAL CLEANING este o companie autorizată pentru prestarea serviciilor de DEZINSECȚIE atât pentru persoane fizice (locuințe private), sectorul privat (hoteluri și restaurante, spații de producție și industriale, spații de birouri), instituții publice (clădiri ale instituțiilor publice, școli și grădinițe, centre universitare, cantine și cămine studențești) și de asemenea servicii DEZINSECȚIE SPAȚII PUBLICE (Comune și Orașe).

Deținem în dotare echipamente industriale pentru dezinsecții pe domeniul public, sisteme multifuncționale pentru dezinsecții stradale/urbane cu o capacitate de 500 de litri/ 1000 de litri de soluție, echipamente pentru dezinsecție manuală (ULV – nebulizatoare, termo-nebulizatoare, atomizoare, pompe etc).

În activitățiile de dezinsecție utilizăm soluții de cea mai bună calitate cu cea mai mare eficientă de pe piață.

dezinsectie

Dotările noastre sunt:

Aparate de 500 de litri;
Aparate de 1000 de litri;
ULV – nebulizatoare;
Termo nebulizatoare;
Atomizoare;
Pompe;

Dăunători

Gandaci de bucătărie, de canalizare;
Furnici;
Gărgărițe;
Melci;
Molii;
Omizi;
Păduchi;
Păienjeni;
Peștișor argint;
Ploșnițe de cereale;
Ploșnițe de pat;
Purici;
Țânțari;
Termite;
Tripsi;
Viespi;

Întrebări frecvente

Conform legii, ORDINUL MS. NR 536 / 1997 – prevede efectuarea intervențiilor de dezinsecție, dezinfecție și deratizare, ori de câte ori este nevoie, dar nu la intervale mai mari de 3 luni (dezinsecție + dezinfecție), și la 6 luni serviciul de deratizare.
Până nu înțelegem nevoile dumneavoastră reale nu putem să facem o oferta de preț. Ca și companie profesională în industria DDD, niciodată nu facem prețurile prin telefon sau fără să vedem spațiul în prealabil. În concluzie dacă doriți servicii de calitate, analiză permanentă a igieniei în spațiul dumneavoastră, vă recomandăm să ne contactați și să stabilim împreună o întâlnire.

Descoperiți și alte servicii Total Cleaning

Call Now Button