Servicii deratizare

Oferim următoarele servicii:

Servicii complete de Deratizare

Deratizarea sau combaterea rozătoarelor este o activitate care „obligatoriu” trebuie avută în vedere în permanență.

Pagubele materiale produse de rozătoare (distrugerea cablurilor de comunicații, rezerve de alimente, mobilier și aparatură etc), culturi agricole (servicii de tratare a cerealelor depozitate cu produse de protecţie a plantelor) și cel mai important aspect constă în faptul că rozătoarele sunt purtători ai unor boli foarte periculoase pentru oameni și categoric ne poate pune viața în pericol.

TOTAL CLEANING stă la dispoziție clienților cu măsuri profilactice (măsuri preventive de igienizare/salubrizare/curățare) în spațiile unde acești dăunători își pot face cuiburile cum ar fi curățarea subsolulilor, poduri, depozite, locuri cu umezeală și locuri întunecate și de asmenea cu măsuri de combatere (măsuri specifice care diferă de la o locație la albă de la un spațiu la altul în funcție de domeniul de activitate și riscul de infestare).

Principalii dăunători sunt ȘOARECII ȘI ȘOBOLANII!

Oferim servicii de combatere a rozătoarelor următoarelor tipuri de clienți:

Persoane fizice (locuințe private);
Asociații de locatari și ansambluri rezidențiale;
Spații industriale și de producție;
Spații logistice și depozite;
Magazine agroalimentare și non-alimentare;
Restaurante, cantine și hoteluri;
Unități sanitare, spitale publice și clinici private;
Unități de învățământ și cămine studențești;
Spații publice și exterioare (Spații aflate în administrarea primăriilor);

Întrebări frecvente

În funcție de tipul locației, dimensiunea spațiului și frecvența, DA, oferim servicii de DDD și clienților persoane fizice pe bază de comandă fermă sau abonament!
Conform legii, ORDINUL MS. NR 536 / 1997 – prevede efectuarea intervențiilor de dezinsecție, dezinfecție și deratizare, ori de câte ori este nevoie, dar nu la intervale mai mari de 3 luni (dezinsecție + dezinfecție), și la 6 luni serviciul de deratizare.
Până nu înțelegem nevoile dumneavoastră reale nu putem să facem o oferta de preț. Ca și companie profesională în industria DDD, niciodată nu facem prețurile prin telefon sau fără să vedem spațiul în prealabil. În concluzie dacă doriți servicii de calitate, analiză permanentă a igieniei în spațiul dumneavoastră, vă recomandăm să ne contactați și să stabilim împreună o întâlnire.

Descoperiți și alte servicii Total Cleaning